Krijn en Marijke zorgen voor een onvergetelijk feest of het nu uw bruiloft, verenigingsfeest of jubileum is. Zij brengen non-stop gevarieerde muziek bestaande uit live-zang afgewisseld met actieve disco. Het genre omvat muziek van 40 jaar geleden tot de top 40 van dit moment, eventueel op verzoek. Dit kan bestaan uit blokken op stijldans gerichte muziek tot het ter  plekke gemixte Après-Skihut genre.    
Ook hun 70’s - 80’s discoparty’s zijn een groot succes!!
  Voor bejaarden en gehandicapten verzorgen zij muziekmiddagen of avonden geheel aangepast aan de behoefte van het publiek.
Aan de apparatuur zal het beslist niet liggen. Deze is van hoge kwaliteit. Daarom hebben zij o.a. gekozen voor boxen met ingebouwde versterkers. Samen met een Spirit FX16 mixer zorgt dit voor een strak en krachtig geluid dat fraai blijft klinken bij zowel een hoog als een laag volume. Natuurlijk wordt het volume aangepast aan de behoefte van het publiek. Dit kan van huiskamer– tot disco niveau. Draadloze microfoons zorgen voor meer bewegingsruimte.
De geluidsdragers zijn alle digitaal wat ten goede komt aan de kwaliteit. Afhankelijk van het feest kunnen er lichteffecten worden ingezet.
 
Tevens bewerkt Krijn in zijn studio muziek.
(Verhogen, verlagen, verlengen, inkorten, mixen).
Dit kan vanaf CD, MP3-files, WAV-files, WMA files en midifiles.
Tevens het omzetten van midifiles naar gewone muziek en het opschonen van muziek van b.v. cassette behoort tot de mogelijkheden.
 
 
 
Hoe en wat